Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


FiraReus celebra el seu 75è aniversari amb rècord d’activitat
T.E.
12/01/2017

firaReus celebra enguany els 75 anys des de la primera «Exposición Provincial de Muestras» que es va fer a la ciutat l’any 1942 i que va donar pas a l’exproReus i com a conseqüència, a la creació de firaReus. Per aquest motiu, divendres, 17 de març, l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus acollirà l’acte institucional i l’espectacle commemoratiu d’aquests 75 anys d’història al qual hi estaran convidats expositors i persones vinculades a la histò ;ria de la fira.

També a finals d’any es presentarà un documental del 75è aniversari que dirigirà el realitzador Daniel Villanueva, director de l’Escola de Cinema de Reus i que es farà amb imatges del Centre de la Imatge de Mas Iglesias.

El 2017 firaReus batrà un rècord d’activitat: hi ha confirmades 13 fires (dues més que l’any passat), 5 congressos (el màxim anual fins ara era de 4) i més de 120 actes programats. Així, durant el 1r semestre hi haurà activitat programada totes les setmanes, amb només un cap de setmana lliure, que coincideix amb la Setmana Santa. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «firaReus s’ha posicionat com un element indispensable de projecció de ciutat, que col·labora a generar un important impacte econòmic a la ciutat».

Pel que fa als congressos, firaReus acollirà un total de 5 congressos d’àmbit català o estatal: el IV Congrés de Pediatria Pràctica (31 març i 1 abril), el Congrés Català d’Urgències i Emergències Mèdiques (27 i 28 abril), el Congrés d’Arxivística de Catalunya (del 4 al 6 maig), el Congrés Internacional de la Bicicleta (18 i 19 maig) i les Jornades de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives (27 i 28 octubre).

Des de la posada en marxa de l’edifici, les noves instal·lacions de Tecnoparc hauran acollit al finalitzar el 2017 un total 14 congressos de caràcter autonòmic, estatal o internacional que hauran aplegat a un total de 4.610 congressistes. La majoria de congressos realitzats són de l’àmbit mèdic, concretament de les següents especialitats: arterioesclerosis, radiologia, nutrició, infermeria, farmàcia, pediatria, oncologia, digestologia, pnemologia, urgències i emergències.

En aquest sentit, Reus és una de les 8 destinacions catalanes que, per infraestructures i estructura, formen part del Catalunya Convention Bureau, l’oficina de congressos de l’Agència Catalana de Turisme, conjuntament amb Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Lloret de Mar, Sitges i Port Aventura. Ho és perquè compleix aquests requisits: té un palau de congressos amb auditori, sales, zona expositiva i de càtering, i també oficina de congressos, capacitat hotelera i bones comunicacions.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies