Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Més de tres-centes joves s’han iniciat aquest 2016 en el programa d’orientació i integració laboral que ofereix la cambra de comerç de Reus
T.E.
23/12/2016

La Cambra de Comerç de Reus tancarà l’any amb més de 300 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d’orientació i d’integració laboral que ofereix la corporació. L’objectiu del pla és acompanyar aquests joves d’entre 16 i 29 anys que estiguin disposats no només a formar-se sinó a rebre una qualificació professional que els capaciti i faciliti la seva incorporació en el mercat de treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

Precisament aquest divendres, en un acte realitzat a la sala d’actes de la corporació, s’han lliurat els diplomes a la cinquantena d’alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats, en aquest cas, a Caixer Reposador, Auxiliar d’hostaleria i Operari de magatzem.

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies