Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El Clúster TIC Catalunya Sud organitza la jornada Indústria 4.0
T.E.
21/12/2016

Aquest dijous 22 de desembre se celebrarà al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV la primera edició de la jornada sectorial amb el títol “Industria 4.0” que organitza el Clúster TIC, amb seu social a les instal·lacions de Tecnoredessa a Reus. Es tracta d'una convocatòria per a la indústria del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre durant la qual es presentaran experiències, tendències, estratègies, tallers, exposicions i la visió de persones expertes.

El Clúster TIC Catalunya Sud organitza la jornada, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la Fundació Universitat Rovira i Virgili.

El president del Clúster TiC i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, assegura que «amb aquesta jornada el Clúster TiC vol arribar a un perfil d'empreses que es troben davant del repte de posar ordre a la gran quantitat de dades de les quals disposen per millorar la seva estratègia digital».

La jornada sectorial sobre indústria 4.0 portarà experiències, tendències, estratègies, tallers, exposicions i la visió de persones expertes en noves tecnologies i en gestió de la informació, per a contribuir a millorar la cadena de valor del sector de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.
La jornada comptarà amb ponents de renom com Genís Roca, Narcís Vidal, Lluis Anaya, Nacho Alamillo i Miguel Angel Rodríguez, així com les empreses T-Systems, Inycom, Izertis, What About Tecnologies, Elix Polymers, Astrea, Generalitat de Catalunya, Telefònica, Lear Corporation, Etecnic, el PCT i centres de recerca de la URV.

La sessió es realitzarà de nou del matí a tres del migdia i la inscripció és gratuïta, a través de la pàgina web del Clúster TIC: www.ticsud.cat

El Clúster TIC Catalunya Sud aplega actualment a 45 empreses del sector de la demarcació, amb la decidida voluntat d’incorporar la resta d'empreses de serveis TIC així com els departaments TIC de la resta d'empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Entre les seves funcions hi ha l'assessorament, la dotació de recursos a empreses, la realització d'accions de networking i la col·laboració amb diferents institucions per tal de fomentar les vocacions i millorar la formació.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies