Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Diputació organitza una trobada empresarial per potenciar la innovació en sectors tradicionals
T.E.
16/12/2016

Innovar en sectors tradicionals és el títol de la jornada que la Diputació de Tarragona ha organitzat per a aquest dimarts, 20 de desembre, a Reus amb l'objectiu d'establir un espai de trobada entre emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest business networking, organitzat per l'Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació, arriba enguany a la quarta edició.

Els participants en aquesta jornada gratuïta podran establir contactes professionals d'una manera informal. A través de la metodologia speed networking, presentaran els seus projectes empresarials en dos minuts, temps que es considera suficient per despertar l'interès del món empresarial. Enguany, com a novetat, es posarà a disposició dels participants un espai d'exposició per mostrar els seus productes, prototips o serveis, per explicar en profunditat el seu projecte i establir sinergies.

La cita comptarà enguany amb l'experiència emprenedora de Carlos Duran, fundador i director de màrqueting de l'autoescola Hoy-voy, la primera autoescola de baix cost que ha suposat una revolució en el seu sector. Duran oferirà la ponència Tinc una idea. Avui decideixo emprendre.

La jornada, que tindrà lloc el 20 de desembre a partir de les 18.00 h al restaurant Vermut Rofes, està especialment dissenyada per a emprenedors, empresaris i inversors. Els interessats a assistir a aquesta jornada poden formalitzar la seva inscripció www.dipta.cat/serveis/emprenedoria.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d'actuacions que la Diputació de Tarragona impulsa per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Formació especialitzada, assessorament empresarial i espais de trobada del sector són algunes de les eines que es posen a disposició del món empresarial del territori. Precisament, recentment s'han lliurat els Premis Emprèn, que amb una dotació total de 35.000 euros han impulsat 15 projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies