Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Es lliuren el Premis Cambra 130è aniversari
T.E.
12/12/2016

La Cambra de Comerç de Reus ha lliurat els Premis Cambra. Els premiats han rebut un reconeixement en diferents categories.

Els premis d'honor han estat atorgats a:

La Universitat Rovira i Virgili, atenent el seu desenvolupament com espai d’investigació, anàlisi i reflexió que ha convertit les nostres comarques en un espai de coneixement de primer ordre. Però el guardó també vol servir per posar en valor el paper cohesionador del territori que ha jugat, amb la seva activitat, en benefici de la ciutadania.

Álvaro Palacios, el propietari de les bodegues Álvaro Palacios de Gratallops és un dels empresaris més emblemàtics del sector vinícola del territori en general, i de la DOQ Priorat en particular.

Jordi Miarnau –Comsa- una empresa nascuda a Reus. És una de les primeres constructores catalanes que també desenvolupa la seva activitat en els àmbits de l’obra civil, amb la construcció de carreteres, obres aeronàutiques i hidràuliques, així com en l’enginyeria, el transport de mercaderies i el medi ambient.


El premis a l'excel·lència han estat per Terraltop, empresa de topografia d’Horta de Sant Joan, Ryanair, l'aerolínia més rendible del món gràcies a la seva reducció de costos i als seus competitius preus, Olis Mallafré, Aciva Mútua, Institut Domènech i Montaner, Taller Baix Camp, Laboratoris d’Anàlisis Clíniques Anàlisis Lab, l’Institut Baix Camp i Forn Sistaré.

Les empreses premiades han estat el Reial Aeroclub, Automàtics Priorat, Càmping Platja Cambrils-Don Camilo, Celler Sant Rafael, Celler Piñol, Clos Galena i Clos Montblanc entre d'altres.

Per últim, el reconeixement a la trajectòria personal ha estat per: Joan Borsch (Restaurant Can Bosch), Diego Campos (Restaurant Rincón de Diego) i Eva Prim (Comissió dona i Empresa de la Cambra de Comerç).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies