Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Tarragona Impulsa renova el portal web dels polígons industrials de la ciutat
T.E.
12/12/2016

Tarragona Impulsa ha renovat el portal web dels polígons de la ciutat, una eina que permet la promoció dels negocis ubicats en aquests terrenys i la captació de noves empreses.
 
Des de l’any 2012, els visitants de http://poligons.tarragona.cat ja poden trobar de forma georeferenciada totes les empreses dels polígons empresarials de la ciutat, així com les ofertes de naus i solars disponibles en aquests terrenys. A partir d’ara la pàgina web incorpora les versions en castellà i anglès per captar l’atenció dels possibles inversors de fora de Catalunya, així com diferents millores tècniques com la incorporació d’un disseny responsiu als telèfons intel·ligents i tauletes, un nou cercador més àgil i un disseny més atractiu.
 
La informació del portal tarragoní també està integrada a partir d’ara al portal web de la Coordinadora Española de Polígonos Empresariales (CEPE), de manera que si algun usuari consulta la informació de tots els polígons de l’Estat també trobarà les referències de la ciutat actualitzades.
 
El conseller de Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha recordat la importància d’aquesta eina: “Gràcies a aquesta pàgina web, la xarxa empresarial del territori, potencials inversos i el conjunt de la ciutadania disposa d’informació detallada i actualitzada. En els últims dos anys el portal ha rebut més de 33.000 visites, com a prova de l’interès que demostra el teixit empresarial i industrial de la ciutat”.
 
Els polígons representats al portal web són: Riu Clar, Francolí, Entrevies, PP9, PP13 i Les Gavarres. En tots sis casos la pàgina ofereix informació detallada de les característiques de cada polígon (subministrament d’electricitat, aigua, disponibilitat de fibra òptica, etc.), la informació completa de totes les empreses ubicades i la relació del sòl industrial i els edificis disponibles en cada àrea. Actualment el portal recull la informació de 565 empreses diferents repartides pels sis polígons de la ciutat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies