Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Valls Genera organitza una jornada de Networking per a emprenedors, empreses i comerços
T.E.
01/12/2016

L' Institut de Desenvolupament Local Vallgenera ha organitzat una jornada de networking empresarial. L'objectiu de la cita ha estat el de fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i qualsevol persona que tingui un projecte en vies de desenvolupament.

La trobada ha tingut lloc a l'Hotel Class de Valls des de les 9.30h fins les 14.30h i ha començat amb la presentació de l'acte a càrrec de l'alcalde de Valls, Albert Batet, i de Joan Carles Solé, president de l' IMDL Vallsgenera. La cita ha estat seguida de la conferència “L' empresa més feliç del món” a càrrec de David Tomàs. Posteriorment s'ha fet una explicació als participants que ha anat acompanyada d'una ronda d'entrevistes entre emprenedors, empreses i comerços. Aquest acte ha tingut un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses han exposat de forma breu, clara i concisa què fan amb l'objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació de les empreses. L'objectiu de la jornada també ha estat el de trobar quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

Aquesta trobada de networking s'emmarca en el cicle de jornades empresarials organitzades per Vallsgenera. La primera trobada va tenir lloc el darrer dia 11 de novembre sota el títol “Accelera el creixement de la teva empresa” amb un taller inspiracional amb la tecnologia “Learn StartUp”, una taula rodona i una dinàmica introductoria a les networking. La segona jornada és la que s'ha realitzat aquest dimarts i la tercera tindrà lloc el proper 15 de desembre dirigida al finançament de les empreses. Durant aquesta s'ensenyarà eines per a la recerca del capital a empreses en fase d'arrencada, així com recursos tradicionals i alternatius per al finançament.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies