Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La jornada ReusEmprèn es centrarà en els partenariats per fer progressar els negocis
T.E.
01/12/2016

La jornada ReusEmprèn ha posat en valor els partenariats per a fer progressar els negocis. Ho ha fet amb la conferència del soci fundador d'Open Camp Barcelona, el primer parc temàtic dedicat al món de l'esport, Paco Medina. L'empresari i emprenedor reusenc ha fet possible aquest projecte que va obrir les seves portes el passat mes de juny amb una inversió de 13 milions d'euros, gràcies a la participació d'empreses locals i també de multinacionals com Samsung o Microsoft, entre d'altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que amb la jornada «s'ha fet un reconeixement al perfil d'aquest emprenedor reusenc que ha impulsat un projecte innovador en el seu sector a través d'una inversió privada milionària».

Paco Medina és també director del Gabinet Gaudí, amb seu a Reus i dedicat a l'assessorament per a l'administració urbana i el desenvolupament institucional i que des de fa 20 anys que desenvolupa projectes per a diverses institucions del territori.

Durant la jornada s'han lliurat també els premis ReusEmpresa a els projectes Una de Postres, Gadop Padel i KartingCostaDaurada en primer, segon i tercer lloc respectivament. Els guardons són de 3.000, 2.000 i 1.000 € i a més, els premiats podran ubicar-se als vivers d’empreses de REDESSA, del Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà (Concactiva), del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, del Centre la Ribera de Flix, i del Centre de Negocis CINMS de La Sènia. En tots els casos obtindran bonificacions sobre el preu del lloguer durant els cinc primers anys, que van des del 50% del primer any fins al 10% del cinquè any. Com a novetat enguany, els premiats obtindran també un vídeo de presentació de la seva empresa per a donar a conèixer el seu projecte a través de les xarxes socials. A més també s'han lliurat els premis.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies