Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Cambra de Comerç de Reus inicia les missions empresarials agroalimentàries
T.E.
30/11/2016

Una delegació de la Cambra de Comerç de Reus, encapçalada pel seu president, Isaac Sanromà, es desplaça aquesta setmana a Nova York en la primera d’una sèrie de missions empresarials que tindran com objectiu bàsic afavorir l’intercanvi comercial amb diversos distribuïdors i importadors nord-americans interessats en els productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen a casa nostra.

La primera d’aquestes trobades es realitzarà el divendres a la delegació del Govern de la Generalitat situada a Lexington Avenue on està prevista la reunió de treball amb aquests importadors i distribuïdors als que se’ls presentarà l’oferta dels productors de vi, oli i vermut del territori. Amb l’objectiu d’afavorir el coneixement de l’ampli teixit empresarial de cadascun dels sectors, la Cambra ha editat un volum amb la relació d’empreses productores de les diferents Denominacions d’Origen que treballen sota el paraigua corporatiu de la Cambra.

De fet els Consells Reguladors han acollit amb molt d’interès aquesta iniciativa de la Cambra que durant els propers mesos incidirà en d’altres mercats que són objectivament d’interès per les empreses del casa nostra. És el cas del Canadà o dels Països Nòrdics on diversos cellers tenen intenció d’iniciar relació comercial.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies