Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Tarragona Impulsa lliura els Premis Empresa
T.E.
24/11/2016

El conseller de Treball i Activació Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, ha lliurat aquesta tarda els premis Empresa Tarragona Impulsa que, enguany, incorporen noves categories i amplien l'abast territorial. Els premis tenen l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l'àrea d'influència de la ciutat de Tarragona. La dotació econòmica dels guardons ascendeix a 13.000 euros.


PREMI CENTRES EDUCATIUS DE SECUNDÀRIA I POSTOBLIGATÒRIA

Entrepreneurship de La Salle Torreforta

Els guanyadors obtenen un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i un premi econòmic de 1.000 €.

PREMI PROJECTES EMPRESARIALS INNOVADORS

Categoria Idees empresarials

Dotació econòmica de 3.000 € per al primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500 € per cada modalitat.


Guanyador:
· Pummico liderat per Roger Bargalló i Ferran Colombo.
Metodologia innovadora que permet el tractament d’aigües altament contaminades i a la vegada recuperar aquestes matèries contaminants per vendre-les altra vegada com a matèries primeres.


Accèssits

· Denominació Origen Km43 liderat per Alvaro Arola

Esdeveniment amb el nom de “Coolinari. Festival de cultura gastronòmica de Tarragona”. Es tracta d’una iniciativa al voltant d’artesans, productors, agricultors i emprenedors relacionats amb la gastronomia i principalment de les comarques Tarragonines, amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes més creatius i originals de l’escena local.

· Raquel Martí

Raquel Martí és un espai creatiu de moda on aporta solucions a les qüestions relacionades amb el vestir, que ofereix serveis de modisteria i assessorament individualitzats.Categoria Empreses creades de menys de 3 anys

(Dotació econòmica de 3.000 € per al primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500 € per cada modalitat.)

Guanyador

· PlaceToPlug de Josp Cester i Marc Ruiz

Place to Plug ofereix ofereix una plataforma per compartir, reservar i activar punts de càrrega per a Vehicles Elèctrics.

Accèssits

· Una de postres d’Alba Molas

Una de postres realitza tallers lúdico-formatius de rebosteria, adaptats a demanda de tot tipus de client (infants, adults, gent gran o empreses).

· Funny Monday de Silvia Castellví

Regal fet a mida que mitjançant un codi QR, inserta en un suport material com pot ser una tassa, una làmina, una samarreta, entre d´altres, l´usuari final pot incrustar un missatge de vídeo o àudio per al destinatari final. Proporcionen l´eina per a fer un regal diferent on el motor principal són les emocions.

Dotació econòmica de 3.000 € per al primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500 € per cada modalitat.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies