Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El projecte de Tallers de Rebosteria, 'Una de postre', guanyador dels Premis Reus Empresa
T.E.
22/11/2016

El jurat dels premis ReusEmpresa, format per representants de REDESSA, la URV, la Cambra de Comerç de Reus, Reus Tarragona Business Angels, SECOT i la UOC, ha decidit atorgar els premis ReusEmpresa a Una de Postres, Gadop Padel i KartingCostaDaurada, en primer, segon i tercer lloc respectivament.

Els guardons són de 3.000, 2.000 i 1.000 € i a més, els premiats podran ubicar-se als vivers d’empreses de REDESSA, del Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà (Concactiva), del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, del Centre la Ribera de Flix, i del Centre de Negocis CINMS de La Sènia. En tots els casos obtindran bonificacions sobre el preu del lloguer durant els cinc primers anys, que van des del 50% del primer any fins al 10% del cinquè any.

Com a novetat enguany, els premiats obtindran també un vídeo de presentació de la seva empresa per a donar a conèixer el seu projecte a través de les xarxes socials.

PREMIS FP ReusEmpresa
Aquesta és la tercera edició dels Premis FP ReusEmpresa, impulsats per la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus, i que tenen com a objectiu premiar el millor projecte de caràcter emprenedor dels alumnes de Formació Professional de Reus. Amb els premis es fomenta l’impuls d’iniciatives emprenedores que permeten millorar el procés de transició a la vida activa dels estudiants d’FP i el reforç del desenvolupament econòmic de la ciutat.

La finalitat del concurs és potenciar el reconeixement i el prestigi social de la formació professional, ja siguin cicles formatius de grau mig com superior, Així com recuperar els valors del treball entre els estudiants de la formació professional, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l’esperit emprenedor.

El guanyador dels Premis FP ReusEmpresa ha estat el projecte ECOCULTIVAT. Aquest projecte té com a principal objectiu posar a disposició dels usuaris que ho desitgin horts de 100 m2 en règim de lloguer, a més de serveis paral•lels, com ara formació i assessorament, ajuda en el manteniment de l’hort, préstec d’eines, tractaments ecològics, aliments saludables, etc. El premi pels guanyadors consisteixen en una aportació de 600 € per
part de l’Ajuntament de Reus i un portàtil per als representants del centre educatiu, que cedeix l’empresa TICNOVA.

D’altra banda, la Cambra de Comerç de Reus ofereix als guanyadors dels Premis FP ReusEmpresa 2016 la possibilitat de participar en una acció formativa en l'àmbit de la creació d'empreses i altres serveis d'assessorament que ofereix la Cambra de Comerç de manera gratuïta.

JORNADA ReusEmprèn 2016
Els premis ReusEmpresa es lliuraran durant la jornada ReusEmprèn 2016, que se celebrarà el dia 29 de novembre a les 18.30 h. La conferencia central de la jornada anirà a càrrec de l'emprenedor reusenc Paco Medina, soci fundador d'OPEN CAMP Barcelona, el parc temàtic de l'esport ubicat a l'Estadi Olímpic de Barcelona. Medina és també director del Gabinet Gaudí, dedicat a l'assessorament per a l'administració urbana i el desenvolupament institucional que amb seu a Reus, fa 20 anys que desenvolupa projectes per a diverses institucions del territori.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies