Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’AEQT presenta el Pla Estratègic 2017-2020 a l’Assemblea General
T.E.
18/11/2016

L’Ajuntament del Morell ha acollit avui l’Assemblea General Ordinària, que ha reunit els directors de les empreses associades. L’alcalde en funcions morellenc, Alberto Ortega, ha donat la benvinguda als assistents, i ha agraït en nom de tot l’Ajuntament la decisió d’organitzar aquest esdeveniment al municipi.

Tot seguit s’han iniciat els punts de l’ordre del dia, començant per l’informe de presidència, el primer de Josep Francesc Font. El màxim representant de l’Associació ha agraït la feina feta als seus antecessors i ha encoratjat a l’equip actual a treballar conjuntament pel sector i pel territori. Font ha assegurat que el projecte treballa sobre dos eixos principals, els que fan referència a la competitivitat i a la sostenibilitat. Dos objectius principals que es tradueixen després en la feina específica de les comissions de treball, per qui el president també ha tingut paraules d’agraïment. Precisament han estat les comissions, mitjançant els seus presidents, qui han agafat el relleu a Font, i juntament amb l’informe de direcció general, han copsat la part central de l’assemblea.

Un dels moments més esperats de la trobada ha arribat al final, quan s’han presentat el Pla Estratègic i el Projecte d’Homologació en qualitat. En primer lloc Teresa Pallarès, la Directora General, ha presentat als directors el que serà el full de ruta pel període 2017-2020. Pallarès ha explicat la metodologia seguida i quines són les línies mestres i les accions a seguir, uns objectius que casen directament amb les explicades anteriorment pel president, la competitivitat i la sostenibilitat.

Tot seguit, el President de la Comissió d’Empreses de Serveis, Miguel Muñoz, ha presentat el projecte de ‘Qualificació en qualitat per a les empreses de serveis’, un sistema d’homologació de les empreses contractistes que ha estat treballat conjuntament amb l’AEST (Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona).

La reunió de l’Assemblea General Ordinària s’ha tancat amb la presentació dels resultats econòmics del 2016 i l’aprovació del pressupost pel 2017.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies