Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La reinvenció i la transformació digital dels directius, a debat a Tarragona a ‘Reinventa’t 2016’
T.E.
15/11/2016

L'Associació Espanyola de Directius (AED) organitza a la capital tarragonina “Reinventa't 2016: innova per competir” #ReinventateTGN16, trobada que reunirà a directius, empresaris i joves estudiants per debatre sobre la transformació de directius en l'era digital, les estratègies a prendre davant aquest context i la presa de decisions.

La jornada del proper 24 de novembre compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, CaixaBank, Suez Environnement, i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona. Participaran una desena de destacats experts en diverses matèries dels àmbits econòmic i tecnològic, i es preveu que assisteixin prop de tres-centes persones.

El director general de AED, Xavier Gangonells, assegura que la jornada “és una oportunitat per a tots aquells directius que volen compartir coneixements a partir d'experiències d'èxit i enfortir vincles amb altres professionals que enfronten reptes similars en les seves organitzacions.” Per la seva banda el president del Consell Territorial de AED a Tarragona, Josep Andreu, mostra la seva satisfacció per l'organització de “Reinventa't 2016: innova per competir” a la capital tarragonina: “És excel·lent per a Tarragona l'organització de jornades d'aquest tipus. Creiem que cal tenir una visió estratègica i avançar-se als canvis, i no anar a remolc de la realitat. En aquest sentit, i en un món digital com el d'avui, la innovació és una eina bàsica per ser capdavanters al mercat i convido a tots els interessats a assistir”.

Les intervencions posaran el focus en el context actual i la seva transformació contínua, i exposaran exemples tant d'empreses que s'han transformat amb èxit com de les estratègies, els processos i les noves eines que han implementat per aconseguir-ho. També es debatrà sobre quins aprenentatges en relació amb els negocis d'internet poden aplicar-se a les empreses tradicionals, es comptarà amb el testimoni de directius que han liderat transformacions i s'aprofundirà en tendències i innovacions que anticipen nous canvis.

Aquesta primera edició de la jornada “Reinventa't: innova per competir”, compta amb directius i experts de llarga trajectòria en diferents àmbits, la qual cosa permetrà oferir diferents aproximacions a la realitat empresarial actual i proporcionar als assistents de la jornada una visió global del context.

Entre d’altres, destaca la participació d'un dels directius de rellevància internacional com Frank Torres, vicepresident europeu de Nissan, que aprofundirà sobre la indústria davant el nou paradigma; de Manuel Cermerón, director d'Estratègia i Desenvolupament de SUEZ/Agbar; de Genís Roca, president de Roca Salvatella i que explicarà les claus de la transformació digital; d'Alfons Cornella, fundador de Infonomía; de Jaume Masana, director territorial de Caixabank a Catalunya o de Xavier Martínez, president i director general de Fruselva.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies