Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Activa Mútua inaugura nova delegació a Montblanc
T.E.
14/11/2016

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, va inaugurar divendres 11 de novembre una nova delegació a Montblanc (Conca de Barberà).

Aquest desemborsament ha arribat als 280.000 euros i té l'objectiu d'incrementar els serveis assistencials proporcionats a la zona amb un nou centre de rehabilitació, incrementar, millorar l'atenció i el servei prestat al client amb unes instal·lacions diàfanes, còmodes i adaptades a pacients amb discapacitat.
La nova delegació s'emplaça al carrer Mestre Cabré 28 B i també té accés pel carrer Pintor Potau.

L'acte d'inauguració va congregar a més de mig centenar de persones que van representar el més granat de la política, empreses i institucions de la zona. El director de la delegació de Montblanc i Santa Coloma de Queralt, Gabriel Masdeu, destaca que el nou equipament duplica l'espai de l'antiga delegació ja que passa a disposar d'uns 200 metres quadrats. A més, com a conseqüència d'aquesta inversió, “som l'única mútua col·laboradora de la eguretat Social que ofereix serveis de RX a la comarca de la Conca de Barberà”.

L'equip de professionals de la nova oficina compta amb dos metges, un diplomat en infermeria, una administrativa i el delegat. A part de les prestacions de la Seguretat Social i els serveis assistencials en matèria de salut laboral, Activa Mútua també demostrarà una especial sensibilitat pel que fa al col·lectiu de treballadors amb discapacitat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies