Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Nova convocatòria del programa YUZZ, adreçat a joves emprenedors
T.E.
27/10/2016

Fins al 2 de desembre el jovent emprenedor del territori pot inscriure's per participar al programa YUZZ, una iniciativa liderada per l'Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) perquè les idees es puguin convertir en projectes empresarials reals.

Els 20 joves d'entre 18 i 31 anys rebran de gener a juny del 2017 formació, assessorament personalitzat i suport per desenvolupar projectes innovadors de base tecnològica. El pla formatiu inclou, per exemple, sessions sobre gestió empresarial, innovació, habilitats i competències directives. Els tutors són professionals amb experiència en plans de negoci d’empreses innovadores o de base tecnològica de SECOT que donen suport a l'aprenentatge de les persones emprenedores, els ofereixen atenció permanent i els orienten en la formulació del seu pla de negoci. El gruix de la formació tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, a la Tabacalera.

Els millor projectes empresarials presentats a Tarragona rebran 3.000 € i un viatge a la regió nord-americana de Silicon Valley en el cas del guanyador i 1.500 € per als dos accèssits. Aquests tres primers classificats també entraran en un programa d'acompanyament de tres anys de durada valorat en 1.500 €. A més, els millors projectes de tots els centres YUZZ a Espanya optaran a tres premis econòmics de 30.000 €, 20.000 € i 10.000 €, respectivament.

Aquesta serà la cinquena vegada que el programa YUZZ es desenvoluparà a Tarragona, un dels 49 centres que l’acullen a tot l’Estat. En les tres convocatòries precedents més de 100 joves han rebut formació. I ja són 19 les startups creades a partir del programa.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web www.yuzz.org. Per a qualsevol dubte les persones interessades es poden adreçar a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, bé presencialment o dels correus mcarod@tarragona.cat o mllop@tarragona.cat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies