Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Arriba la cinquena edició Fòrum Amposta Empresa
T.E.
20/10/2016

El 27 d'octubre, a partir de les cinc de la tarda, l'auditori municipal d'Amposta serà l'escenari del Fòrum Amposta Empresa (#FAME2016), que enguany arriba a la cinquena edició. Com cada any, aquesta trobada servirà de marc per compartir experiències emprenedores d'èxit d'Amposta i del conjunt de les Terres de l'Ebre, així com també inclourà una ponència estrella, que posarà punt i final al Fòrum.

En concret, enguany serà el periodista Antoni Bassas qui impartirà aquesta xerrada. "És un invitat d'excepció que serà molt interessant d'escoltar", ha avançat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. Sota el títol 'Emprendre, alguna pregunta més?', Bassas parlarà sobre el projecte emprenedor que va suposar el programa 'APM' i també d'experiències emprenedores que va conèixer durant la seva època de corresponsal als Estats Units. Quant als casos pràctics que es mostraran en aquesta cinquena edició, enguany hi haurà quatre xerrades i aniran a càrrec de representants de les empreses Captio; Yupih; Memoryteca i Aguaita.

#FAME2016 va obrir inscripcions (són gratuïtes, però limitades) el 10 d'octubre i de moment ja hi ha uns 150 inscrits. La inscripció es pot fer a través del link http://forumempresa.amposta.cat/


L'alcalde d'Amposta ha assenyalat que el Fòrum Amposta Empresa és l'activitat anual que visualitza l'activitat que realitza durant tot l'any l'àrea d'Amposta Empresa de l'Ajuntament d'Amposta. "Anualment, Amposta Empresa atén les peticions d'informació i assessorament d'un centenar de persones, d'aquestes, entre 10 i 15 es materialitzen amb un nou negoci", assenyalat Tomàs, tot afegint: "En el marc de #FAME2016 coneixerem dos d'aquests projectes: Yupih i Memoryteca".
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies