Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Diputació de Tarragona impulsa la dinamització d'espais de coworking a la demarcació
T.E.
18/10/2016

Un total de 100.000 euros serviran per promocionar aquests espais de treball conjunt destinats a persones emprenedores i empresàries del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

La Diputació de Tarragona, mitjançant l'Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació, impulsa la dinamització d'espais de treball conjunt (coworking) amb l'objectiu d'afavorir sinergies i acords comercials entre persones emprenedores i empresàries de la demarcació. Mitjançant aquesta iniciativa, que preveu l'aportació d'un total de 100.000 euros (amb ajuts d'un màxim de 6.000 euros per a cada entitat pública), la Diputació vol impulsar l'activitat empresarial i contribuir a la generació d'activitat econòmica al territori.
 
Les entitats públiques interessades en rebre els ajuts poden presentar les sol•licituds fins al proper 7 de novembre a través de la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona www.dipta.cat.

El coworking neix als Estats Units i es considera el model de treball del futur. L’espai coworking és un espai ampli i ben equipat, que permet treballar de forma còmoda i compartir l’oficina amb altres persones emprenedores. D'aquesta manera, a més de compartir un espai físic i estalviar recursos, es creen sinergies i es comparteixen idees amb altres empresaris (networking). Aquest tipus d'espai l'utilitzen, principalment, empreses amb base tecnològica i d’innovació, professionals independents i creatius.
 
En aquesta línia, l'any 2014 la Diputació de Tarragona ja va posar en marxa la Xarxa de vivers d'empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb l'objectiu d'apostar per aquest tipus d'espais que cada vegada tenen més presència als Centres de Negocis.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies