Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La regidoria de promoció econòmica de Reus elaborarà un cens industrial de la ciutat
T.E.
29/09/2016

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus elaborarà un estudi de les empreses industrials de la ciutat, a través del qual es vol obtenir un llistat actualitzat i ben definit de les empreses de Reus, recollir les necessitats d'aquestes empreses en temes com manteniment, mobilitat, accessibilitat, mancomunació de serveis i telecomunicacions, entre d'altres i copsar l'interès per la creació d'una associació que aglutini les seves demandes i necessitats.

L'estudi, que tindrà dues fases, constarà de l'elaboració del cens pròpiament dita i es farà unificant bases de dades d'associacions i institucions locals (com ara el Consell Comarcal, Ajuntament de Reus (via llicències donades d'alta i prospeccions ja realitzades i associacions empresarials de la ciutat). La segona fase consistirà en l'anàlisi de les principals demandes del teixit empresarial de la ciutat a través d'una enquesta a través de la qual es recopilaran els inputs per identificar problemes i punts de millora necessaris per a reforçar els diferents polígons/zones industrial.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «des de l'Ajuntament de Reus volem ajudar a impulsar l'associacionisme en les zones industrials de la ciutat, perquè és un compromís de mandat». De fet, l'elaboració d'aquest estudi sorgeix arran de les visites que s'han fet des de la regidoria de Promoció Econòmica en els darrers quatre anys a més d'un centenar d'empreses de la ciutat. «Aquestes visites també ens han servit per constatar que Reus té un gran potencial d'empreses que sovint passen desapercebudes a nivell local però que destaquen en la seva activitat. Per això volem que aquest cens sigui també un pas previ per a posar-les en valor», segons Marc Arza.

La previsió és que a finals d'any es podrà disposar dels resultats a partir dels quals s'elaborarà un pla d'actuació que reculli les necessitats que es detectin.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies