Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Una jornada organitzada per la Diputació ensenya als emprenedors a triomfar aprenent dels errors
T.E.
28/09/2016

Aprendre del fracàs i aprofitar l’experiència per a reeixir en un segon intent. Amb aquesta filosofia i els consells d’experts, ha tingut lloc aquest matí la III Jornada “Del fracàs a l’èxit”, una activitat formativa gratuïta organitzada per l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Una quinzena de persones emprenedores que no van assolir els seus objectius empresarials en un primer intent s’han donat cita a les aules de formació de la Diputació de Tarragona per aprendre a encarar i tenir èxit en una segona oportunitat. Per aconseguir-ho, han comptat amb el suport de professionals de diferents àmbits. S’ha explicat, per exemple, com abordar la part emocional de la persona emprenedora que ha experimentat posar en marxa, sense èxit, una empresa o negoci. El coach consultor a Focus Inside, Joan Carles Andrés Mata, ha estat l’encarregat d’impartir la sessió sobre aquesta matèria: Emocions i emprenedoria: Claus en l’èxit de l’emprenedor.

Analitzar què falla per trobar respostes i solucions

La jornada organitzada per la Diputació ha comptat amb la col·laboració de l’entitat de voluntariat sènior d’assessorament empresarial SECOT i el suport del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat. Les sessions han permès assistir a la valuosa aportació de persones que han emprès el camí de l’èxit després de redirigir els seus negocis. És el cas de l’acadèmia de xinès de l’Esther Pérez, a Reus, que arrenca amb noves expectatives després de mirar de trobar respostes a la pregunta “Per què fracassa com a negoci una escola d’idiomes?”. Les respostes i les solucions poden ser les mateixes que en molts altres casos: fer un pla estratègic, comptar amb una xarxa de networking, aconseguir arribar al públic i al mercat que busquem... En definitiva, analitzar allò que falla i redreçar la seva estratègia per aconseguir els seus objectius. També ho han fet l’Andrés Grego i la Marta Rey amb el seu projecte Espècies a mà de condiments naturals i originals per als aliments, alternatius a la sal comú. Aquests emprenedors han explicat la seva experiència durant la jornada i com han aconseguit enfilar el camí cap a l’èxit amb el seu negoci.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies