Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Aena inicia els treballs per a la redacció del projecte de millora de l’Edifici Terminal de l’Aeroport de Reus
T.E.
28/09/2016

Aena ha iniciat els treballs per a la millora i adaptació de l'Edifici Terminal de l'Aeroport de Reus mitjançant la licitació d'un expedient d'assistència tècnica que inclou la redacció del projecte, i el control i vigilància durant la realització de les obres. La licitació de l'esmentat expedient s'ha tret a concurs en dos lots: El primer inclou Assistència Tècnica per a la redacció de projecte, per un import de 275.000 € i un termini d'execució de 14 mesos. El segon consta d'Assistència Tècnica per al control i vigilància, per un import de 831.400 € i un termini d'execució de 27 mesos.

En l'última década, l'Aeroport de Reus ha registrat un tràfic de l'ordre de 1,3 milions de passatgers anuals, amb un màxim de 1,7 milions el 2009, que ha estat marcat per l'evolució i l'increment tant de les companyies aèries de baix cost com de diversos tour operadors. Per adaptar-se a aquesta demanda de trànsit, Aena ha anat realitzant durant els últims 10 anys diverses ampliacions provisionals i remodelacions de l'edifici terminal de l'Aeroport que, un cop consolidat el trànsit, no permet atendre en alguns aspectes el trànsit futur amb els estàndards de qualitat adequats.

Partint d'aquesta situació, l'actual projecte de millora es realitza amb l'objectiu d'atendre la demanda de trànsit actual i futura i millorar la qualitat del servei al passatger i l'operativitat de l'Aeroport. Per a això s'ha dut a terme un estudi funcional de l'Edifici Terminal amb l'objectiu de cobrir les necessitats del mateix fixant com a horitzó l'any 2030. Es tracta en definitiva de disposar d'unes instal·lacions eficients, que compleixin amb uns adequats estàndards de qualitat i que siguin compatibles amb la resta d'instal·lacions de l'Aeroport.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies