Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Cambrils implementa la Finestreta Única Empresarial
T.E.
22/09/2016

Cambrils ja ha estrenat el FUE, la Finestreta Única Empresarial. L’objectiu d’aquest sistema és aconseguir que empreses, emprenedors i intermediaris tinguin un únic punt d’atenció en la seva relació amb l’administració. Es tracta doncs, d’un model de relació integrat d’atenció que permet a l’empresariat poder realitzar les seves gestions administratives i tràmits, independentment de qui en sigui l’ens responsable.
S’hi pot accedir des de la seu electrònica de Cambrils o l’adreça habilitada o mitjançant adreça específica creada com a Finestreta Única Empresarial (FUE) http://www.cambrils.cat/fue Des d’aquest espai propi, es pot accedir a la informació, tràmits i serveis que les diverses administracions tenen actualment unificats en aquest portal electrònic. En concret, la utilització de la FUE permet efectuar de manera telemàtica les següents accions:

- identificar a la persona o el seu representant mitjançant la seva signatura electrònica

- emplenar telemàticament les dades específiques de l’activitat i/o de l’establiment

- obtenir immediatament l’autoliquidació pel pagament a qualsevol entitat col·laboradora

- presentar al registre telemàtic la instància i l’autoliquidació associada.

- facilitar la tramitació pel servei d’activitats.

A l’hora d’implementar el sistema de FUE al municipi hi havia dos possibilitats: adherir-se al sistema de fitxes i formularis del Consorci AOC o desenvolupar un sistema propi. En el cas de Cambrils, s’ha optat per la segona opció atès que comporta com a principal avantatge el fet d’estar integrat en el sistema de gestió municipal i això facilita encara més la tramitació.

El nou sistema dóna compliment a la Llei de Simplificació
D’aquesta manera, Cambrils dóna compliment a la Llei 16/2015, de simplificació de l’activitat administrativa de l’administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica. Aquesta llei cobreix la major part d’activitats que es generen al municipi.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies