Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Tercera edició del Premi Reus FP Empresa
T.E.
21/09/2016

El Premi Reus FP Empresa 2016, fruit de la col·laboració entre les regidores de Promoció Econòmica i d’Ensenyament i Política Lingüística, arriba enguany a la tercera edició, amb l’objectiu de reconèixer i premiar el millor projecte de caire emprenedor dels alumnes de Formació Professional que estudien a Reus. Està previst que la setmana vinent s'obri la convocatòria del premis. El termini de presentació dels projectes que volen optar al premi s'acaba el 4 de novembre.

Els projectes hauran d'haver estat realitzats en el marc dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior de la ciutat durant el curs 2015-2016 i es recomana que formin part dels crèdits de foment a l'esperit emprenedor. Així mateix, hauran de plantejar idees innovadores sobre un nou producte o servei o la millora d’aquests, en una perspectiva d’iniciativa de negoci constitutiva d’empresa.

Aquest premi és el resultat de la col·laboració entre les regidores de Promoció Econòmica i d’Ensenyament i Política Lingüística, i s’emmarquen en el conveni signat entre Ensenyament de l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus per promoure el reconeixement a la iniciativa i a la creativitat emprenedora dels estudiants d' FP.

Els objectius del premis són impulsar la creació i disseny de projectes empresarials innovadors; detectar la qualitat i l’excel·lència dels projectes empresarials d’FP i donar-los visibilitat; afavorir un procés de transició laboral des del treball per compte propi; potenciar iniciatives empresarials a la ciutat de Reus i la seva àrea d’influència econòmica; i fomentar la creativitat, la innovació i la viabilitat en els projectes realitzats en el marc de l’FP.

S’estableix una sola categoria de premis, que es concretarà en un guardó econòmic de 600 euros pel projecte guanyador, guardons commemoratius per als membres del projecte premiat; un ordinador portàtil aportat per l’empresa Ticnova SA al centre educatiu; i la possibilitat de participar gratuïtament en un programa formatiu de la Cambra de Comerç de Reus.

El premi es lliurarà en el decurs del lliurament dels Premis ReusEmpresa durant la Jornada Reus Emprèn 2016 el dia 29 de novembre, a les instal·lacions de FiraReus de l’edifici Tecnoparc (avinguda de Bellissens 40 de Reus) que organitza l’Ajuntament de Reus, a través de REDESSA amb el suport de la Cambra de Comerç, la Fundació URV, SECOT, FAMIPRA SL, i la UOC. La jornada està plantejada per al foment de l’esperit emprenedor, la formació del capital humà i el suport a les iniciatives empresarials, per tal de contribuir a la promoció econòmica de la ciutat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies