Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


S’obrirà una nova planta de Griffith Foods a Valls
T.E.
17/09/2016

La filial nord-americana ha deixat la planta de Puigpelat per la impossibilitat de seguir creixent. La fàbrica de Valls assumirà la fabricació de productes líquids d'Anglaterra i es convertirà en el centre neuràlgic del Mediterrani.

Griffith Laboratories espera que la nova planta estigui en funcionament el mes de març del 2017. La companyia proporciona primeres matèries de menjar i les distribueix a altres empreses. Algunes d’aquestes, de fastfood, com per exemple McDondald’s o Burger King. Així doncs, la seva funció és l'elaboració de condiments secs per la indústria alimentària i compta amb tres plantes de producció a Europa. Amb el trasllat a Valls, Griffith podrà ampliar la línia de producció de condiments líquids, que fins ara només s'elaboraven a la planta del Regne Unit.

En la visita a les obres, hi han assistit diversos representants de l’Ajuntament de Valls, l’alcalde Albert Batet, i diversos regidors. També hi ha assistit el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. Aquest en les seves declaracions afirmava que “Això és més capacitat de producció, més ocupació, i més empreses que confien en Catalunya”. Valorava la situació com a positiva pel sector industrial tant a Valls com a tot Catalunya.

Genera ocupació
En aquesta fase inicial, la nova planta comptarà amb una plantilla de 60 persones, que s'incrementaran en 30 llocs de treball més entre 2017 i 2020.

L'Ajuntament de Valls, a través de la regidoria d'ocupació i foment de l'empresa i el programa Valls Genera, també col·labora amb la firma nord-americana, sobretot en programes específics de formació i selecció de personal qualificat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies