Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


VallsGenera acollirà una oficina comarcal de Secot per reforçar les accions d'emprenedoria
T.E.
16/09/2016

L’associació Secot acollirà a partir d’enguany una oficina a l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera. El president de Vallsgenera, Joan Carles Solé, i el president de Secot Tarragona, Joan Veciana, han signat avui el conveni de col·laboració que estableix que aquesta associació podrà realitzar activitats de suport a l’emprenedoria a Valls.

Secot és una associació creada l’any 1989 pel Círculo de Empresarios amb el suport del Consell Superior de Cambres de Comerç i Acció Social Empresarial. Des d’aquesta entitat sense ànim de lucre es dóna suport a la creació i el manteniment de llocs de treball mitjançant la col·laboració de voluntaris que aporten, de manera desinteressada i gratuïta, els seus coneixements i la seva experiència directiva. L’associació té delegacions i oficines a les principals ciutats de l’estat Espanyol així com a les quatre demarcacions de Catalunya.

Mitjançant el conveni signat avui, Vallsgenera podrà derivar emprenedors i usuaris dels diferents serveis formatius i ocupacionals que s’impulsen des de Valls a Secot amb l’objectiu de reforçar les accions de suport a l’emprenedoria, entre elles els serveis d’assessorament gratuït per a l’impuls de nous projectes o la consolidació d’empreses de recent creació. D’aquesta manera, Vallsgenera acollirà una oficina comarcal de Secot amb un espai a disposició dels voluntaris d’aquesta entitat per a celebrar-hi trobades amb emprenedors sense que aquests s’hagin de desplaçar fora de Valls.

Secot compta amb gairebé 1.200 voluntaris, uns 300 a Catalunya, que participen de les activitats d’assessorament a emprenedors per al foment a la creació de noves empreses. El conveni té vigència fins a finals d’any, però neix amb la voluntat d’ampliar-lo a propers exercicis.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies