Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El 1r Fòrum d’Inversió CAT SUD reunirà els millors projectes emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre
T.E.
16/09/2016

La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i ACCIO -l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya- convoquen per primer cop un fòrum d’inversió de manera conjunta adreçat a persones emprenedores i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’Auditori Diputació acollirà el dia 8 de novembre la presentació publica d’un total de vuit projectes, seleccionats prèviament, que cerquen finançament. D’aquesta manera, culminarà un procés que inclou la presentació i selecció de projectes , així com un pla de formació integrat per tres tallers teoricopràctics gratuïts per a perfeccionar les habilitats i millorar el rendiment empresarial de les propostes escollides. El termini per presentar els projectes emprenedors ja és obert.

El 1r Fòrum d’Inversió CAT SUD té el seu origen en dues iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors: el Fòrum d’Inversió www.dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona i el Fòrum d’Inversió Tarragona Reus promogut pels ajuntaments d’aquestes dues ciutats. La suma d’esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir ara un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.

L’objectiu del fòrum és facilitar l’acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores, aportar formació i capacitació per a fer viables econòmicament els projectes empresarials i potenciar l’emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Fins al dia 7 d’octubre es poden presentar les candidatures amb el requisit que es tracti de projectes constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Posteriorment, tindrà lloc la selecció de les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica. Les persones responsables dels projectes triats tindran al seu abast un pla de formació integrat per tres tallers de formació gratuïts per perfeccionar habilitats i millorar el rendiment empresarial. Les sessions s’impartiran del 17 al 28 d’octubre i tractaran aspectes com la recerca de capital, l’autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per a fer presentacions d’alt impacte i defensar-les davant el públic inversor. Finalment, el dia 8 de novembre es presentaran els projectes davant de les persones inversores interessades a finançar noves idees de negoci.

Trobareu més informació sobre el 1r Fòrum d’Inversió CAT SUD a www.dipta.cat
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies