Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


S'obre la convocatòria dels premis ReusEmpresa
T.E.
15/09/2016

La setmana vinent s’obrirà el període d’inscripció als Premis ReusEmpresa que premiaran els tres millors projectes de creació d'empresa a la demarcació de Tarragona, per tal de «donar un impuls als nous emprenedors i premiar els projectes més innovadors del territori», en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. El termini per presentar sol·licitud estarà obert fins al 4 de novembre i la dotació econòmica es manté en 3.000 €, 2.000 € i 1.000 € per al primer, segon i tercer classificat, respectivament. A més, els premiats podran gravar un vídeo de presentació de la seva empresa per a promocionar-la a través de les xarxes socials.

Un any més, els premiats tindran un descompte del 50% si s’instal·len als vivers de REDESSA i Tecnoredessa de Reus, Conca Activa de Montblanc o la Ribera de Flix. Tots els inscrits podran participar en el curs de formació gratuït que els servirà per fer el pla de negoci de la seva empresa i que ofereix la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV.

D'altra banda, l'Ajuntament de Reus amb la col·laboració de la plataforma URV Emprèn també posa a disposició de tots els participants un curs de pla d'empresa gratuït que impartirà la Càtedra URV-Empresa, sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses. El curs, és opcional i es realitzarà del 3 al 21 d'octubre a la Facultat d'Econòmiques i Empresarials de Reus. Un cop finalitzat, fins al 28 d'octubre, es posarà a disposició dels inscrits un grup de professors de la URV que juntament amb els professionals de REDESSA, la UOC, la Cambra Oficial de Comerç de Reus, FAMIPRA SL i SECOT DE REUS, oferiran tutoria personalitzada per resoldre els dubtes que puguin sorgir en la redacció del pla d'empresa. A l'hora de valorar els projectes es tindrà en compte el perfil i idoneïtat de l’equip emprenedor, el grau de definició i maduració del projecte, la viabilitat tècnica, econòmica i financera, la coherència amb el mercat i la viabilitat comercial, el grau d’innovació i d’originalitat dins d’un sector tradicional, la generació d’ocupació i que el projecte no hagi
percebut anteriorment cap altre premi relacionat amb la creació d'empreses i l'emprenedoria.

El lliurament de premis i diplomes es farà durant la Jornada d'Emprenedoria que es realitzarà el dia 29 de novembre a les instal·lacions de firaReus de l'edifici Tecnoparc.

Durant la jornada també es lliuraran els premis FP ReusEmpresa, que convoca la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus i que tenen com a objectiu premiar el millor projecte de caràcter emprenedor dels alumnes de Formació Professional inicial que estudien a Reus.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies