Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El Pla Estratègic de Prades impulsa 14 projectes empresarials amb 18 llocs directes de feina
T.E.
12/09/2016

D'ençà que es va iniciar el Pla Estratègic de Prades, el 2013, el municipi ha vist la creació i consolidació de 14 projectes empresarials que han donat com a resultat 18 llocs de feina directes. Aquestes empreses s’han afegit al teixit empresarial i de serveis de la localitat, que té una clara orientació enfocada als negocis turístics.

Tot i aquesta vocació d’empreses de serveis, Prades ha vist també com en els darrers tres anys han proliferat projectes en altres camps, únics, fins i tot arreu de Catalunya, com per exemple el Llúpol del Mediterrani -amb col·laboració de la cervesera Estrella DAMM-, o el desenvolupament del projecte Poma de Prades, que ja està donant els seus primers fruits.

“Des de l’Ajuntament s’està ajudant a través del Pla Estratègic a totes aquelles persones que ho sol•licitin, això ens permet ajudar als petits empresaris, ja sigui en l’assessorament de nous negocis o en la reestructuració dels que ja existeixen. Aquest assessorament és gratuït”, explica Lidia Bargas, alcaldessa de Prades.


Efectes del Pla
El Pla Estratègic ha pogut impulsar i consolidar una distribuïdora de vi, la agrobotiga de la Cooperativa local, un nou restaurant, una gastroteca, així com altres projectes de serveis turístics i directes a la població, com és el cas d’una botiga de queviures o un establiment dedicat a servei d’electricista.

Per altra banda, Prades continua treballant en nous projectes per afegir al catàleg de serveis de la població.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies