Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Exprohabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, novetat d'exproReus
T.E.
09/09/2016

Fira Reus organitza Exprohabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada que es realitzarà els mateixos dies de la fira multisectorial, del 8 al 12 d'octubre, a l'espai del Foyer Marià Fortuny. La Fira Immobiliària neix amb l'objectiu de convertir-se en una plataforma comercial de referència del sector immobiliari a la demarcació. Exprohabitatge confia en atraure compradors de primer habitatge, segona residència, locals i aparcaments, i també a propietaris d'immobles interessats en el mercat de lloguer.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, creu que «des de Fira Reus s'ha de donar resposta a les tendències del mercat. En aquesta edició les dades de recuperació ens han fet apostar pel sector immobiliari».
Segons un informe del Col•legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona fet públic recentment el sector de la construcció a la demarcació va tancar el darrer any amb un creixement del 4%, i l'obra nova ha crescut en més d'un 80%, mentre que les millores i rehabilitacions d'habitatges han augmentat en un 30%. El nombre d'hipoteques també ha crescut en un 34% a l'Estat Espanyol, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística.

El perfil dels expositors previst a Exprohabitatge és el de promotors, cooperatives, agències, consultores, entitats financeres, associacions professionals i portals especialitzats, entre d'altres.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies