Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Cinc Preguntes


Jordi Rom, gerent de l’Estació Nàutica Costa Daurada
‘Volem popularitzar els esports nàutics i trencar el tòpic que diu que el mar està reservat només a uns pocs’

ED
12/03/2013

1. Què és la Estació Nàutica?
Una Estació Nàutica és una destinació turística especialitzada en activitats de mar que ofereix vacances fetes a mida del client. Inclou una gran diversitat d'activitats nàutiques, allotjament, a més d'activitats complementàries, d'una forma fàcil, accessible, econòmica, durant tot l'any. Tot aquestes activitats estan coordinades i dissenyades pels millors professionals que ofereixen una estada activa en el mar basada en les sensacions i les experiències.

Sota la denominació d'Estació Nàutica, el client pot accedir a determinades destinacions de sol i platja amb clara orientació cap als esports nàutics, que s’han transformat en un producte integrat, basat en les activitats nàutiques amb la qualitat com a denominador comú que al voltant posseeixen una àmplia oferta d'allotjament amb serveis relacionats amb aquests esports, així com una àmplia oferta d'activitats complementàries.

2.Quins municipis i entitats participen?
Des de principis de 2012, amb la incorporació de l’Ametlla de Mar, la nostra Estació Nàutica està integrada per cinc municipis. A banda de l’Ametlla de Mar en formen part també Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp / Miami Platja i Vandellòs / l’Hospitalet. Aquest fet ens converteix en el domini més gran de Catalunya i un dels més grans de tot l’Estat espanyol, amb gairebé 60 kilòmetres de costa apta per a tot tipus d’activitats nàutiques.

3.Quins productes i serveis ofereix?
L’Estació Nàutica ofereix un ample ventall de productes relacionats amb el mar. Volem popularitzar la pràctica dels esports nàutics i trencar aquell tòpic que diu que el mar és elitista i està reservat només a uns pocs. De fet, amb l’Estació Nàutica pots realitzar activitats al mar per menys de 10 €, adreçades a totes les edats, fins i tot a nens de 5-6 anys. Disposem d’un litoral molt atractiu que ens presenta un nombre important de possibilitats i l’Estació Nàutica disposa dels equips i els millors professionals per descobrir i gaudir d’aquesta costa.

4. I els projectes o idees en els que treballa actualment l’Estació Nàutica?
Els empresaris que formen part de l’Estació Nàutica estan innovant constantment amb nous productes que puguin atraure l’interès dels visitants. Això ens permet a nosaltres oferir cada temporada noves i innovadores activitats. L’any 2012 va ser el Tuna Tour, un producte únic al món, consistent en banyar-se i practicar snorkel entre tonyines gegants. Enguany es complementarà amb la vesant més “gourmet” ja que disposarem també d’un nou producte que inclourà un menú gastronòmic basat en la preuada tonyina roja fresca.

Però no serà aquesta la única novetat d’aquest 2013 perquè estem també perfilant un nou producte turístic que pot ser molt atractiu, format pel binomi pesca i turisme ja que a partir d’enguany, les barques de pesca que compleixin un seguit de requisits, podran treure turistes a pescar. Es tracta de barrejar la tradició dels nostres ports pesquers amb l’activitat turística i creiem que pot ser un producte atractiu en el qual s’està treballant per tal que aquesta temporada pugui començar a ser realitat.

5. El turisme, doncs, encara més, un puntal econòmic de la Costa Daurada…
A ningú se li escapa que el turisme en general és el veritable motor econòmic de la Costa Daurada. Per això, dins aquesta àmplia i diversificada oferta del nostre territori, des de l’Estació Nàutica intentem oferir nous i millors productes per tal de satisfer a tots aquells que visiten la nostra destinació. La qualitat i el servei és avui en dia fonamental perquè els visitants marxin satisfets de l’estada entre nosaltres i es converteixin en grans prescriptors de tota la riquesa i que es pot trobar a la Costa Daurada.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies