Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Cinc Preguntes


Pere Gomés Miquel, regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla
'El 2017 ja tindrem la Certificació de Turisme Familiar'

T.E.
23/06/2016

1.-Quines són les perspectives que té el municipi per aquest estiu?
Les perspectives són molt bones. Portem una pretemporada turística de plena ocupació i esperem mantenir aquest nivell durant tota la temporada. Tenim garantida l’ocupació amb els visitants que tenen a Altafulla la seva segona residència i amb els que ens visiten buscant una oferta de qualitat pel que fa a gastronomia, serveis i activitats culturals.

2.-Quines són aquelles potencialitats del municipi en temporada alta?
Moltes, des de la nostra façana marítima que és espectacular, el paisatge idíl·lic amb el que comptem, una paisatge blanc amb una platja molt recollida i d’aigües tranquil·la. Els visitants poden descobrir les rutes verdes i espais naturals únics. A més Altafulla compta amb atractius culturals com la Vil·la Romana Els Munts, una de les millors conservades o la Vil·la Closa. A més, disposen d’activitats pròpies com la Nit de Bruixes o els concerts d’estiu a l’aire lliure en un entorn únic i íntim com és la Plaça de l’Església, una proposta amb una gran qualitat musical i artística. Una altra de les cites imprescindibles de l’estiu a Altafulla és la Fira d’Artesans que agrupa a professionals d’un alt nivell que són seleccionats prèviament per participar en una fira que aplega 25.000 persones.

3.-Com és el turisme que arriba a Altafulla, què venen buscant?
Ens hem posicionat com a destinació diferent a altres municipis de la Costa Daurada, no ens promocionem com a les fires, busquem més que la quantitat de turistes, la qualitat. Tenim una oferta hotelera d’establiments petits i familiars. Els nostre target de turista és d’un nivell mitjà i mitjà-alt, oferim una oferta molt bona a nivell gastronòmic, molts serveis, no busquem turisme de massa ni primem la quantitat per la qualitat.

4.-Què cal per aconseguir el certificat de turisme familiar?
Actualment estem treballant amb turisme de la Generalitat per aconseguir aquesta certificació, tot apunta que per l’estiu de l’any que ve ja disposarem d’aquet reconeixement, simplement falta algun tema burocràtic que esperem solventar en breu.
El segell ja de per si, implica fer tot un conjunt de millores i dotar de més serveis alguns dels nostres recursos turístics, això ja ens obliga a millorar. Per les famílies, vol dir traslladar la confiança les famílies de que a Altafulla trobaran tot allò que necessiten, tot allò que poden fer la seva estada encara més còmoda. A més, pels ciutadans que viuen a Altafulla, és més agradable rebre turistes de perfil familiar que no pas altra tipus de turisme que pot implicar més molèsties.

5.-Un dels seus objectius des de la regidoria, és que el turisme sigui vist pels residents com un aspecte positiu...
Sí, no volem ocupació per ocupació sinó que sigui de qualitat, volem que els residents d’Altafulla visquin el turisme que ens visita amb alegria.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies