Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Cinc Preguntes


Jordi Solé Tuyà, president de l'Associació d'Empresaris del Garraf
'El territori penedesenc ha de ser capaç d'aprofitar els seus avantatges competitius'

T.E.
30/03/2016

1.-Quines són les línies d'actuació de l’ADEPG?
L'ADEPG és una associació empresarial de caràcter multisectorial que circumscriu la seva activitat a les comarques del Baix Penedès, Alt Penedès i Garraf. És una organització empresarial que ofereix serveis d'informació, assessorament i formació a empreses, de tots els sectors, independentment de la seva dimensió. L'ADEPG és l'associació que representa a les empreses d'aquesta demarcació davant d'administracions públiques, agents socials, etc.

2.-Que ha motivat que obrissin oficina a El Vendrell?
Ja fa 15 anys que vàrem ampliar el nostre àmbit territorial al Baix Penedès, afiliant a empreses d'aquesta comarca i oferint-los-hi tots els seveis que posem a la seva disposició. Ara hem tingut l'oportunitat d'establir una oficina física a la capital del Baix Penedès i no ens ho hem pensat gens, doncs ens aporta més proximitat a les empreses i, per tant, més capacitat de recolzar-les en tot allò que podem.

3.-Quins avantatges ofereix als seus socis ser membre de l’ADEPG?
Formar part de la primera organització empresarial de les comarques del Penedès i el Garraf, i una de les més dinàmiques i importants organitzacions empresarials de caràcter multisectorial de Catalunya, permet a les empreses accedir a informació, formació i assessorament, participar en tota mena d'activitats, compartir coneixements i experiències amb d'altres empreses, identificar sinèrgies de col·laboració mútua i molts més avantatges.

4.-Quins són els serveis que tenen més demanda? Assessorament, formació representació?
Això va variant al llarg del temps. Actualment, les empreses ens demanden molta formació per als seus treballadors i directius. I també els motiva el fet de poder formar part d'una organització empresarial que els permet entrar en contacte amb altres empreses de la seva zona, compartir experiències amb elles i conèixer les millors pràctiques que han aplicat amb èxit altres empreses.

5.-Què esperen del 2016? Com es presenta el futur del territori Penedesenc?
Al 2016 esperem que es vagi consolidant la recuperació. Aquesta no es produeix ni amb la velocitat que voldríem, però és bo que es mantingui l'actual tendència. El territori penedesenc ha de ser capaç d'aprofitar els seus avantatges competitius per accelerar en la recuperació. Creiem que, entre tots els agents implicats, serem capaços d'aconseguir-ho.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies