Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


L’Encarxofa’t de Cambrils aposta pel producte quilòmetre zero
T.E.
03/03/2016

Tot a punt per unes noves jornades gastronòmiques a Cambrils, durant el mes de març. En aquesta ocasió es tracta de l’Encarxofa’t a Cambrils, que tindrà el tret de sortida el proper divendres 4 de març i que finalitzaran el 20 del mateix mes. Les jornades incloses al Calendari Gastronòmic de Cambrils aposten per promocionar un producte quilòmetre zero com és la carxofa.

Trenta-sis restaurants cambrilencs participen en l’Encarxofa’t a Cambrils, oferint menús tancats en els quals, es busca el maridatge entre la cuina que ens és pròpia, i la carxofa, un producte agrícola molt reconegut i apreciat. Cada restaurant farà les seves propostes gastronòmiques segons el seu estil i tradició però amb un denominador comú, la seva qualitat màxima. I si per gustos colors, també els preus estaran adaptats a totes les butxaques, des dels 17,50 euros fins als 45 euros.

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, ha volgut ressaltar la importància de la col·laboració público-privada que fa possible iniciatives com aquesta i que ajuden al progrés del nostre municipi. Alhora, l’alcaldessa també ha ressaltat ‘que Cambrils és un dels municipis més importants pel que fa a la producció de la carxofa, tant pel que fa a quantitat com la qualitat de la mateixa’.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha posat en valor el calendari gastronòmic del municipi i ha afirmat que ‘podem parlar d’unes jornades ja plenament consolidades amb una estreta col·laboració entre el sector de la restauració i el sector primari’.

Tast de paelles encarxofades
Una de les activitats que es preveu més multitudinària de les Jornades és el Tast de paelles encarxofades maridades amb la cervesa Inedit Damm. Aquesta activitat popular tindrà lloc diumenge 13 de març a la Plaça del Pòsit, a partir de les 11h i fins a les 13h. Els assistents al tast podran gaudir de les racions de paelles elaborades pels restaurants participants en la mostra. El preu de la degustació és de 4 euros.

El programa complert de les jornades a:

Encarxofa't a Cambrils
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies