Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona disposa d'una nova App turística
T.E.
29/02/2016

Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre és la nova aplicació que posa a disposició de visitants i turistes 704 recursos turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre agrupats en 10 categories: espais culturals, parcs d’atraccions temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, spa, golf i pitch&putt, així com serveis de transport i informació.

L’app, en català, castellà, anglès i francès, es pot consultar sense necessitat de connexió a Internet ja que, una vegada descarregada, el telèfon mòbil guarda les dades per ser accessibles off-line i facilitar-ne, així, l'ús per part dels turistes.

Cada recurs i els esdeveniments de l’agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació, suggerint a l’usuari els punts turístics i les activitats que té disponibles al seu voltant, i en seleccionar-los s’accedeix a una fitxa amb una descripció, les dades de contacte i la posició al mapa. L’agenda de Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre s’actualitza setmanalment.

L’aplicació, disponible per a iOs i Android, ofereix als visitants la informació turística, de lleure, cultura i d’agenda d’activitats de les comarques de Tarragona, des d’una única plataforma per contribuir a millorar la seva experiència a la destinació i el descobriment del màxim de recursos turístics.

El President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, destaca que “L’app respon a una de les línies estratègiques del Patronat, intensificar l’exercici d’innovació en les eines i instruments al servei de la difusió de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. La tecnologia és un dels principals vectors de canvi a la indústria turística, i s’ha d’entendre com un dels actius per incrementar-ne la competitivitat”.

L’aplicació es pot descarregar a Google Play i Apple Store.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies