Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Gami, bona cuina tradicional marinera a Cambrils
FÈLIX LLOVELL
27/02/2016

La bona tasca en favor de la gastronomia tradicional de les comarques tarragonines de l'Antonio Romero va començar al restaurant La Caseta del Rellotge; situat a peu de carretera, més enllà de Cambrils.

La seva carrera professional va anar evolucionant, i els seus passos sempre van anar lligats al món de la cuina; per aquest motiu, actualment, el trobem al capdavant del restaurant Gami. L'establiment es troba al bell cor de la marinera població de Cambrils, un restaurant petit però consolidat gastronòmicament parlant, que des del seu naixement sempre ha mantingut un alt nivell de qualitat culinària.

El local destaca per l'ambient de tranquil·litat i l'agradable decoració, que inclou quadres de temàtica marinera, l'autor dels quals és l'Antonio. El servei destaca per la seva pulcritud i els plats reflecteixen la cuina tradicional dels pescadors de Cambrils, que elabora la xef, Montserrat Folck.

És molt recomanable deixar-se aconsellar pel patró, segons la compra diària que hagi fet a la llotja de Cambrils. Aquells qui ho desitgin podran gaudir del menú degustació amb reserva prèvia. Aquest es composa de peix i marisc fresc, ben treballat. La bodega és notable i variada, amb més de 60 referències de vins i caves.

Adreça: Sant Pere, 9. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 10 49. Fax: 977 36 10 49. info@restaurantgami.com.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies