Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Reineta, la sorpresa gastronòmica a Reus
FÈLIX LLOVELL
12/02/2016

Hem descobert una sorpresa gastronòmica a la capital del Baix Camp, en un lloc quasi amagat, poc concorregut de la ciutat, però que per la referència culinària que avui comentem pot ser molt conegut. Es tracta del restaurant Reineta, situat al carrer Jurats, prop de la plaça de la Pastoreta.

La Reineta és una aposta atrevida de cuina avantguardista d’un equip jove i molt entusiasta, que ha sabut crear un ambient singularíssim, i que només per la decoració del local ja es justifica la visita a l’establiment. Tots els detalls que l’abriguen marquen aquesta diferència que captiva i il·lusiona. Tot el mèrit és de la família responsable del restaurant, que té un extraordinari sentit artístic.

La mare de la cuinera Gina és Montse Iscla, decoradora d’interiors i el seu pare és l’acreditat escultor Aldomar. El nom del restaurant respon en el record de l’àvia que tenia un camp de pometes de la varietat “reineta” a la Seu d’Urgell. Mostra de l'extremada cura pels detalls la trobem als serveis, en els quals podem apreciar un quadre artístic i s'ofereixen colònies “Eau Sauvatge".

Però com sempre diem, el més important d’un restaurant és la seva cuina i aquesta, a càrrec de Gina Iscla i Azdin Fathi està a l’altura del conjunt. Cuina molt ben elaborada a partir de bons productes, elaborats per mans de dos grans professionals que dominen les tècniques per obtenir uns esplèndits resultats en els plats, plens de sabors, aromes i presentacions vistoses. En el petit menjador, dirigit per Jordi López, amb capacitat per a 38 persones, i en una extraordinària decoració, els arrossos i les carns són els reis de la casa.

Jurats, 28. (43005) Reus. Tel.: 977 313 296.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies