Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Els restaurants Vil·la Alexander i El Mesón tanquen les seves portes
FÈLIX LLOVELL
11/02/2016

En aquest començament d’any dos restaurants de Salou en tancat les seves portes:

L'any 2010, el xef propietari d'El El Mesón, Ricardo Segòvia, va introduir un gran canvi a l'establiment, ja que va crear un rostidor/braseria, utilitzant el porcell (cochinillo) de Segòvia (Marca de Garantia) i el cabrit i be de llet (IGP Lechazo de Castella i Lleó) com a productes elaborats en un forn de llenya. La seva historia ha posat punt i final i el seu substituït serà un restaurant argentí.

Per altra banda, el restaurant Vil·la Alexander situat enfront del mar, al cor de Salou, en el Passeig Jaume I, 3, també dóna per finalitzada la seva etapa. L'establiment es va inaugurar al maig de l’any 2008, com un espai únic on es combinen a la perfecció el modernisme català de principis del segle XX amb el disseny més avantguardista i modern. Actualment, un gran cartell informa que es lloga.

La seva oferta gastronòmica basada en una cuina mediterrània de proximitat, ben elaborada i presentada pel xef Juan Pablo Sánchez ja és història. El seu propietari -Hilario Benítez- ha decidit posar fi al restaurant que ocupava una de les viles (Enriqueta) més conegudes i boniques del passeig, disposant a més d’una magnífica terrassa i diversos menjadors a diferents nivells i sales per a banquets. El futur ens dirà el que serà d’aquest prestigiós restaurant que darrerament dirigia Jordi Agell.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies