Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Club Nàutic ‘Casa Montero’, aposta per l’ostra del Delta cuinada
T.E.
05/02/2016

En aquesta nova temporada, el restaurant Club Nàutic 'Casa Montero', dirigit pels germans Montero, Jesús Lluís i Carme, aposten pels productes de proximitat i qualitat i, molt especialment, pel més representatiu i exquisit del Delta de l’Ebre, l’ostra.

La nova carta, compta amb la novetat de l’ostra de l’Ampolla, cuinada amb interessantíssimes elaboracions plenes de sabor i creativitat, com és el plat estrella de l’establiment: Ostra cuinada amb carxofes i tòfona negra amb allets confitats, una autèntica delícia que per si sola justifica la visita al restaurant. Tanmateix, cal afegir els plats de temporada que en aquest mes de febrer expressen en el seu màxim exponent amb l’arròs de carxofes i galeres, sense oblidar els clàssics de la casa com la graellada de peix i la mariscada, amb una molt bona relació qualitat/preu.

Al llarg d'aquest mes de febrer, es celebraran les Jornades de la galera amb noves elaboracions d’entrants, segons i menús gastronòmics segons mercat, que canvien diàriament segons les compres; amb llagostins de l’Ampolla, gamba roja de Tarragona, cloïsses del Delta, torradetes amb anguila fumada...

Aquells qui ho prefereixin, podran encarregar plats de cullera, com cigrons amb rap i galera o els fesols amb bacallà, que ens recorden aquells menjars de les àvies que tan bons eren. A l’hora dels postres, la rebosteria casolana completa un àpat inoblidable. I tot això, en la terrassa de vidre, a tres metres del mar, quasi tocant els velers que omplen el port esportiu, amb unes vistes molt agradables.

La Carme i el Jesús, provenen d'una família de restauradors, oriünda d’Albacete. Es pot ben dir que van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient. Van decidir ben aviat que volien continuar la tradició familiar de restauradors, conjugant la saviesa i mestratge dels seus pares amb les noves tendències culinàries i, a la vegada, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el Delta de l’Ebre i el mar Mediterrani. L'any 1994 el seu pare va aconseguir l’arrendament del restaurant del Club Nàutic de l’Ampolla i des de llavors és ‘Casa Montero’. Més tard, el pare el va deixar als seus fills i ells continuen la tasca restauradora amb molt d’èxit, ja que, ara per ara, aquest establiment és considerat com un dels millors del Sud de Catalunya.

Adreça: Av. Marítima Ramon Pous, s/n. 43895 L’Ampolla. Tel.: 977 59 33 36
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies