Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Les Jornades de la Galera de Cambrils arriben a la seva edició número 12
FÈLIX LLOVELL
05/02/2016

Tornen les Jornades de la Galera de Cambrils. Del 5 al 21 de febrer Cambrils s’endinsa en la dotzena edició d’aquest certamen gastronòmic. Una quarantena de restaurants oferiran menús especials amb la galera de protagonista, i es programaran tot un seguit d’activitats amb la intenció de donar a conèixer la gastronomia local i aquest crustaci. ‘Unes jornades consolidades’, tal i com assegura l’alcaldessa, Camí Mendoza.

Amb aquestes jornades s’obre el calendari gastronòmic 2016, que porta per lema ‘Cambrils, 365 dies per gaudir de la bona cuina’. Una iniciativa que té per objectiu posar en valor la nostra ciutat un gran actiu de Cambrils com és la gastronomia i alhora, promoure accions de segmentació i diversificació de l’oferta turística amb l’objectiu de desestacionalitzar la temporada.

La regidoria de Promoció Econòmica organitza aquest esdeveniment juntament amb la Confraria de Pescadors de Cambrils, la Cooperativa Agrícola del municipi, l’Escola d’Hoteleria i Turisme, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat. La regidora de promoció, Ana López, creu que una de les claus de l’èxit d’aquestes jornades és el fet que ‘incentiva la participació de tothom en un esdeveniment que ens ajuda a tirar endavant amb un objectiu estratègic: reforçar el posicionament de Cambrils a través de la gastronomia’.

Des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, Àngel Pérez ha assegurat que aquestes jornades ‘aposten per una oferta molt oberta i flexible, amb un mateix producte, la galera, però amb uns menús molt oberts i adaptats a totes les butxaques dels possibles clients’. El ventall de preus està situat entre els deu i els quaranta euros.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies