Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Jornades gastronòmiques ‘La Part Alta Somriu a la Crisi’, a Tarragona
T.E.
05/02/2016

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí, acompanyats de la consellera de Turisme, Begoña Floria; la cinquena edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi que en la seva edició passada va superar els 12.000 participants.

Consolidades dins el calendari gastronòmic de la ciutat, les jornades se celebraran enguany del 4 al 21 de febrer. La proposta, ofereix la possibilitat de gaudir dels restaurants de l’ARPA que oferiran menús i menús degustació a un preu de 19 i 32 euros (IVA inclòs) i begudes no incloses; tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana.

La Part Alta Somriu a la Crisi 2016 comptarà amb la participació dels restaurants AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares Restaurant, El Llagut, Entrecopes, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant.

A la proposta gastronòmica, es sumen 11 cellers que representen les diverses D.O. de la nostra província. Enguany els cellers participants són: Caves Vilarnau, Xavi Clua, Germans Balart, Vinícola Sarral, Covides, Agrícola de Bràfim, Coca i Fitó, Rendé Masdéu, Agrícola d'Ulldemolins Sant Jaume, Cellers Scala Dei, Solà Clàssic i Inedit Damm.

De la mateixa manera que en les edicions passades, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat, en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. A més, ARPA, organitzarà diversos concursos a les xarxes en els que es sortejaran menús i visites als cellers participants.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies