Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Balneari de Rocallaura
FÈLIX LLOVELL
20/01/2016

S’imagina estar en un dia de ple d’hivern en un jacuzzi davant la verdor d’un turó? Ser acariciat pel sol, mentre les bombolles li donen massatges al cos, gaudint d’unes aigües excepcionals? Això és possible al Balneari de Rocallaura.

Inaugurat l’any 2009, als afores de Rocallaura i a només de 60 km. de Tarragona, el balneari és un oasi enmig de la naturalesa, que combina el confort i les comoditats d'un hotel de 4 estrelles amb el relax que proporciona un balneari. És un lloc de contrastos, on conviu el més tradicional amb la modernitat, el descans amb l'activitat, el passat amb el present…

Situat en un històric establiment amb un encant especial, amb follet i amb gairebé 100 anys a les seves esquenes. Tot va començar l’any 1909, quan l'Aigua de Rocallaura va ser declarada d'utilitat pública. Així va néixer el balneari, que de seguida va cridar l'atenció de les famílies acabalades d'aquella època, pel seu màgic entorn i les qualitats termals de l'aigua. El 1917 es començà a construir al seu al voltant un hotel que, després de diverses remodelacions, ha acabat conformant dos espais diferenciats. D’una banda, els allotjaments i, per altra banda, les instal•lacions termals que abasten més de 2.000 m2. Els espais interiors són amplis i elegants. Tanmateix, en la decoració s'ha volgut conservar l'halo de tradició que desprèn la seva història i s'ha optat per colors suaus i decorats sobris.

Un dels seus principals atractius és, sens dubte, el balneari. Aquest ofereix una àmplia varietat de massatges i tractaments termals, amb diferents sessions i programes de fins a una setmana de durada. A més, disposa d'un lluminós i modern circuit termal amb piscines actives, diferents saunes i dutxes de contrast. En les seves instal•lacions hi podem trobar cabines de tractament, on s'apliquen les diferents tècniques termals. Les aigües confereixen a l'estació termal unes propietats excepcionals per a les afeccions renals, entre altres múltiples aplicacions, constatades i contrastades a través del centenar d'anys que aquestes aigües, especialment alcalines, són conegudes i s’usen per tals afeccions. Banyar-se en elles confereix a l'usuari uns especials resultats terapèutics en la pell d'efectes constatables immediatament.

Disposa de 82 habitacions (67 habitacions, 6 suites i 9 junior suites), amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, barnús amb suplement, assecador de cabell, Wi-Fi i tancament electrònic. Admet gossos i disposa d’habitacions per minusvàlids. El preu de l’habitació doble és de 50/90 euros/dia.

L’establiment té pàrquing propi a l'aire lliure, jardí, piscina climatitzada coberta, gimnàs, sauna, bany turc, jacuzzi, sala de convencions i el restaurant El Corb (bufet). A la sala d’estar hi ha fotografies dels refugiats francesos que el balneari va acollir durant la segona guerra mundial.

Dirigeix el Balneari la família Vilanova, que és la propietària, encapçalada pel matrimoni Josep i Carme i els seus fills Roger i Mireia. En Josep Vilanova, els diumenges ofereix una visita al brollador i una àmplia explicació de les qualitats excepcionals de l’aigua de Rocallaura.

hotelbalneariderocallaura.com.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies