Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Adéu a La Roca d'en Manel de Cambrils
FÈLIX LLOVELL
03/01/2016

L'any 2015 tanca amb l'adéu a un dels bons i històrics restaurants de Cambrils, La Roca d’en Manel tanca les portes de manera definitiva.

Va iniciar la seva trajectòria com un excel·lent restaurant de marisqueria familiar l’any 1982, al ser inaugurat pel matrimoni Elies Morales i la seva dona M. Rosa Arranz. Més tard, el seu fill Elies, s’hi va incorporar, i des de la mort del pare, aquest era qui dirigia l'establiment prestigiós i representatiu de la bona cuina marinera tradicional i de qualitat al Passeig Miramar del port de Cambrils.

Un establiment que sempre oferia els millors mariscs i peixos (llenguado, llobarro, daurada, rèmol, lluç...) de la Costa Daurada, elaborats minuciosament pel cap de cuina Antonio Ruiz. Un restaurant que amb el pas del temps mantenia el nivell de bona cuina, i era considerada una de les millors marisqueries del nostre litoral.

Ara que ja és història, tots els gourmands recordaran amb nostàlgia els bons moments gastronòmics viscuts a La Roca d’en Manel durant més de tres dècades.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies