Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Sadoll Restaurant, cuina mediterrània i creativa a Tarragona
FÈLIX LLOVELL
15/12/2015

Joan Ruíz, responsable de cuina i Eva Sánchez, encarregada de la sala, van inaugurar l'establiment l’any 2006 per oferir una línia de cuina mediterrània creativa sense artificis.

Sadoll, que significa “quedar satisfet després d’un àpat”, és la principal missió d’aquesta jove parella que gaudeixen d'un local amb decoració modernista, situat a la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral. El restaurant disposa de dos menjadors que recorden els temps de principis de segle XX, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat de fins a 40 comensals.

En Joan (format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i amb experiència a restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada) i l'Eva, proposen una cuina sincera, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada. L’oferta culinària es divideix en dos menús. El primer es pot degustar tots els migdies de dimarts a divendres no festius, i suposa un cost total de 16,00 euros. El segon es pot degustar les nits i els dissabtes per 26,00 euros tot inclòs. Ambdues propostes ofereixen una sèrie d'especialitats que varien segons temporada. Per als més arriscats, també hi ha la possibilitat d'assaborir dos menús degustació sorpresa -amb reserva prèvia- per 30,00 i 37,00 euros, sense beguda inclosa. Disposa d’un celler climatitzat i la carta de vins i caves compta amb una quarantena de referències.

www.sadollrestaurant.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies