Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Lliurament de guardons de la Guia Gourmand 2016
ED
04/12/2015

Al restaurant Giorgio, de Calafell, es va presentar el passat dijous, 26 de novembre, als mitjans informatius tarragonins, la Guia Gourmand 2016, en la seva 25ª edició. La presentació va anar a càrrec del xef Romain Fornell, del restaurant Caelis, de Barcelona, que té una estrella a la Michelin.

Acabada la presentació es van lliurar les distincions que per l’any 2016 otorga la direcció de la Guia i seguidament Giorgio va oferir a tots els assistents un dinar. L’acte va acabar amb l’inici d’un nou quadre col•lectiu de gran tamany a càrrec de Rollan i Fuentetaja i en el que també hi participaran Alumà, Castañeda, Ribas, Roqueta i Cruañas, titulat “Il Ristorante Giorgio del Calafell Literario” dedicat als grans escriptors que han estat al restaurant: García Marquez, Vargas Llosa, Jorge Edway, Joan Marcé, Carles Barral, Josep Mª. Castellet i Carme Balsells.

Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són: Restaurant de l’any 2016: Giorgio, de Calafell. Hotel de l’any 2016: Sallés Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro. Celler de l’any 2016: Cesca Vicent, del Priorat. Hotel Urbà de l’any 2016: BCN Urban Hotels Gran Rosellon, de Barcelona. Reconeixement a la seva història 2016: Hostal Colomí, de Santa Coloma de Queralt.

La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició de Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies