Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Sant Francesc Restaurant, la nova aposta de Carles Barneda a Montblanc
FÈLIX LLOVELL
30/11/2015

Carles Barneda, nascut a L'Espluga de Francolí, va cursar estudis a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i va complementar la seva formació a l’Escola d’Hotelatge i Restauració de Barcelona. Posteriorment va passar per les cuines de l’Hostal del Senglar, Els Templiers (França), La Gran Tortue (França), Neichel, El Bulli, Can Bosch, Pastisseria Rovira, Hotel Ciutat de Tarragona i el Art Restaurant de la seva població natal.

Va ser designat “Xef de l'any” per la Guia Gourmand l'any 2003 i va ser finalista en el concurs Cuiner de l'any en representació de Tarragona i en el Jeunes Restaurateurs d’Europe. Premi gastromia 2013.

Des d’aquest any, 2015, aquest xef de la Conca de Barberà, s’ha fet càrrec, per concessió municipal, del restaurant Sant Francesc, de Montblanc, que forma part del conjunt arquitectònic de l’església del mateix nom, ja fa temps sense funció religiosa. Contrasten, a la gran plaça montblanquina on es troba aquest establiment, les seves línies contemporànies i vanguardistes amb el conjunt històric que alberga en el seu interior un claustre preciós.

En aquest singular marc, lluminós a través de grans finestrals, amb vista a la muralla, en Carles Barneda ens ofereix la seva acreditada cuina de mercat i contemporània, amb uns menús a preus fix. El menjador amb una capacitat per a uns 50 comensals està dirigida per Josep Rovira que exerceix també de sumiller d’una cava amb unes 60 referències.

www.santfrancesc.rest
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies