Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Rècord de participants a la Ganxet Pinxo de Tardor
ED
03/11/2015

La Ganxet Pintxo Tardor 2015 assolirà un nou rècord de participants. En concret es presenten les creacions gastronòmiques de 68 establiments de la ciutat. Una xifra que serveix per donar resposta a l’altíssima demanda existent per participar de la ruta. La Cambra de Comerç de Reus i Estrella DAMM, fan possible que els establiments formin part de la ruta a cost zero, gaudint, d’aquesta manera, dels avantatges promocionals d’un esdeveniment de referència pel sector de la restauració. La ruta també reedita, per tercer any consecutiu, la col•laboració amb la DOP Siurana.
La vessant solidària també serà present en aquesta edició de la Ganxet pinxo reeditant la col•laboració que l’any passat es va establir amb el Banc de Sang de l’Hospital de Reus per aconseguir incrementar les reserves. Una campanya que va superar totes les expectatives amb més de quatre-centes donacions.

Pel que fa a aspectes formals, la ruta tindrà una durada de 10 dies (del 5 al 15 de novembre) i permetrà als participants conèixer les creacions dels establiments participants i acompanyar la degustació amb un quinto Estrella DAMM. El preu no variarà i es mantindrà en els dos euros i mig de les últimes edicions.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies