Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El restaurant Sanromà renova el local mantenint l’excel·lència gastronòmica
FÈLIX LLOVELL
02/11/2015

El conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, ha canviat el marc físic i la decoració amb una important renovació del local. Actualment, l’establiment de la família Sanromà, gaudeix d’una línia arquitectònica avantguardista amb un menjador elegant i modern. Tanmateix, ofereix espais amplis, llum natural i climatització pel confort del client. Tots aquests canvis, s’han dut a terme sense perdre de vista el gust per la bona cuina que sempre l’ha caracteritzat.

L’establiment familiar inaugurat l’any 1983 ofereix una carta de cuina casolana que cuida de manera especial el producte. A més, el restaurant disposa d’un hortet, lloc on es conreen part dels productes que posteriorment fan les delícies dels clients. Aquest mètode, permet oferir plats amb els aliments de temporada, com escaroles, cols, tomàquets, maduixes i tot tipus d’herbes aromàtiques. En un altre hort de majors dimensions, s'hi conreen la resta de verdures juntament amb gallines i ous ecològics. Així doncs, el resultat final és una cuina de tota la vida, ben feta, realitzada amb vocació i paciència, seguint les receptes de les àvies sense oblidar alguna aportació innovadora. Durant l'hivern i per encàrrec, s'ofereix el "mondongo", un plat molt tradicional de la comarca i difícil de trobar en altres restaurants.

L’establiment el va iniciar el matrimoni Agustí Sanromà i Rosa Vives. Més tard s’hi van incorporar els seus fills, Rosa i Agustí i amb el pas del temps s'ha anat produint el canvi generacional. Així, des de l’any 2004, els joves són els qui porten les regnes del restaurant. L’any 1998 es va substituir el bar que hi havia a l’entrada per un petit i agradable rebedor. Més tard, s’han fet retocs imprescindibles pel confort dels comensals, però la cerca d'aquesta nova imatge ha culminat aquest 2015.

Rosa Sanromà ha après tots els secrets dels fogons gràcies a la seva mare. Tot i això, ha complementat la formació amb cursos gastronòmics de Mariona Cuadrada, per tal de conèixer les tècniques culinàries. Per altra banda, Agustí Sanromà és un apassionat del món vinícola i sommelier titulat internacional. Per aquest motiu, la bodega compta amb una extensa carta de vins i el comensal pot triar entre unes 250 referències, la majoria procedents de les comarques tarragonines (sobretot Priorats i Montsants). Aquells més indecisos cal que escoltin les sàvies paraules de l'Agustí, ja que sempre pot descobrir alguna novetat interessant.


Web: www.sanromarestaurant.cat
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies