Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Mar Blau, cuina mediterrània a Calafell
FÈLIX LLOVELL
07/10/2015

En Ruben Fernández, asturià i mestre peixeter per l’escola francesa, tot un expert amb els productes de la mar i la cuina marinera, va coneixer a la francesa Marie-France Ferring i a l’any 2012 van obrir un restaurant a Calafell, davant del mar, tocant la platja. Mar Blau va ser el nom escollit, tenin en compte l’ubicació de l’establiment i l’oferta gastronòmica que ofereix que té com a protagonistes els millors productes del Mediterrani.

No hi han més secrets què uns ingredients de qualitat i l’experiència i la passió per la cuina mediterrània, en bones elaboracions de peixos i mariscs frescos què fan les delícies dels comensals. Per els seus origens, els xef també inclou a la carta plats de la seva terra com la favada asturiana i pel temps que va passar a França i en honor a la seva dona què porta la direcció de sala, alguns plats amb un sutíl toc francés. Els reis de la casa són la mariscada i el chupa chups de bacallà.

A més de la terrassa, el local té dos menjadors, amb decoració marinera, el més àmpli amb dos grans murals, un de Calafell i l’altre d’Asturias.

El restaurant, que darrerament ha incorporat a l’equip de cuina a Artur Guerrero, ofereix un celler té unes 40 referències de vins i caves.

Adreça: Passeig de Sant Joan de Deu, 32. (43820). Tel.: 620 16 74 74. Correu electrònic: fan_fan_80@msn.com

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies