Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Art Restaurant torna a obrir portes amb una nova gerència oferint cuina catalana
ED
01/10/2015

El xef Jose Mª Ortega va iniciar la seva carrera l’any 96 davant dels fogons, com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. Mica en mica va treballar en diferents restaurants de la illa. Cap a l’any 2000 arriba a la Conca de Barberà on comença a treballar com ajudant de cuina a un conegut restaurant de la comarca, poc a poc es va formant com a cuiner fins arribar a ser el cap de cuina del mateix restaurant on va estar 14 anys.

Durant aquest temps va compaginar la seva feina amb cursos de formació professional, com ara cuina creativa, direcció de cuina, rebosteria, entre d’ altres. L’any 2015 decideix reobrir l’Art Restaurant, juntament amb la seva esposa i directora de sala, Lorena Ortega, que té cura també del celler que compta amb unes 50 varietats amb D.O. Conca de Barberà.

L’establiment configura una antiga masia rural amb encant, reformada, situada als afores de l’Espluga de Francolí, a uns 100 m del Celler del poble, on antigament s’elaboraven vins. En un ambient íntim, acollidor i familiar podem gaudir d’una cuina catalana contemporània de temporada, amb productes de la terra, la tradició i la creativitat.

www.artrestaurant.es.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies