Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Degvsta, un local molt singular amb cuina mediterrània
FÈLIX LLOVELL
07/09/2015

Hi ha restaurants que et robem el cor no només per la seva cuina sinó també per la seva decoración, ambient i simpatía del seu personal. Aquest és el cas del Degvsta, situat al casc antic de Tarragona, concretament al carrer Cavallers.
Entrem en una acollidora sala amb elements decoratius molt diversos d’altres temps, maletes, televisons, bicicleta… En el fons, a un nivell més baix hi ha la barra de bar; i a un superior els diferents petits menjadors, aprofitant les habitacions de l’antiga casa. Una banyera blanca d’època ens dona la benvinguda al restaurant.

Envoltat per murs de pedra i voltes romanes aquest establiment conserva racons carregats d’història i d’un encant especial, com l’acollidora terrassa al aire lliure, el privat de vidre “suspès” sobre l’antic forn de pa o el celler situat a les profunditats en un antic aljub d’aigua.
El jove equip que des del 2006 el porta, amb l’Ester Gómez i l’Eduard Pazos al capdavant fa gaudir als comensals d’una estança molt agradable per la bona cuina del xef i la simpatia desbordant de la seva parella que dirigeix les sales.

Edu Pazos va començar les seves activitats en la cuina al costat de la seva mare i la seva àvia Pauleta. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va fer pràctiques en cuines d’alt nivell de França. Durant els caps de setmana va treballar en restaurants de Tortosa, la seva ciutat natal. Va arribar a Tarragona on va treballar en establiments de la capital. Durant aquest temps va conèixer la seva actual parella, Ester i junts es van embarcar en el Degvsta. Ella dirigeix els menjador que té una capacitat per fins a 60 comensals i també fa de sumiller del celler, situat als baixos de l’edifici i que es pot visitar si es demana, en el que hi trobem un centenar de referències.


www.degvsta.com

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies