Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Casa Macarrilla, prepara el 50è Aniversari
ED
31/08/2015

Dins dels restaurants cambrilencs amb més antigüitat i prestigi està Casa Macarrilla, que va iniciar la seva trajectòria a l’any 1966 i que actualment està preparant amb il·lusió i entusiasme la celebració del 50è aniversari que tindrà lloc l’any que ve en el que es duran a terme diferents esdeveniments.

Fent història podem dir que va ser la família Martí, coneguda a Cambrils amb el renom de Macarrilla, la que va posar en marxa al mateix centre, de la marinera vila, el restaurant que portaria el nom de Casa Macarrilla. L’avi de l’actual tercera generació era pescador i bon coneixedor de tots els secrets de la cuina de les barques i dels pescadors. Oferia a l’establiment el peix que pescava de matinada, elaborat amb les receptes dels homes de la mar i aviat va ser tot un èxit el ranxo d’abordo.

Amb el pas del temps el restaurant va passar a la segona generació, Xavier Martí, que continua la tasca al peu del canó juntament amb el seu fill, Eduard, que està al front de la cuina.

L’Eduard Martí, desprès de titolar-se a l’Escola de Hosteleria de Cambrils i d’una experiència laboral de més de 10 anys és el xef de Casa Macarrilla 1966. Seguint la bona tasca gastronòmica familiar ofereix la cuina tradicional marinera amb una atenció molt especial a la matèria prima de la zona. Però a la vegada va introduint a la carta plats més innovadors en una línia de cuina modernitzada amb les noves tendències culinàries d’autor.

www.casamacarrilla1966.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies